Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΜΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ 7-10 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.


Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩ Ν ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ 11η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ 7-10 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ Κ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟI LOS DEL SUR (Alejandro Díaz (Chile), Martha Moreleón (México), Pedro Fabián (Perú), Herman Mayr (Argentina), ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και η 11η Κυριακάτικη διανομή του Μαζί να τα Φάμε που έγινε αυτή τη φορά στο 7ο-10ο Δημοτικό Σχολείο στο Κάτω Χαλάνδρι. Ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική διανομή, καθώς παρά τις προσωρινές δυσκολίες στη χορήγηση της άδειας από το Δήμο, αγκαλιάστηκε με πρωτοφανή ενθουσιασμό από τον κόσμο που έστειλε ηχηρό μήνυμα αποφασιστικότητας και αλληλεγγύης.
Η 11η διανομή του Μαζί να τα Φάμε που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (16/3) τα είχε όλα : παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, δεκάδες τόνους αγνών προϊόντων (ορισμένα και βιολογικά), εκατοντάδες ανθρώπους από όλο το Χαλάνδρι και τους όμορους δήμους (εξυπηρετήθηκαν συνολικά πάνω από 1700 πολίτες) κι ένα τεράστιο «καλάθι αλληλεγγύης» φορτωμένο με τόνους τροφίμων, φάρμακα, ρούχα και παιχνίδια.
Πάνω από 100 μικροί μας φίλοι με τους γονείς τους παρακολούθησαν  τη παράσταση του καραγκιόζη που παίχτηκε κατά την διαδικασία της διανομής .
Οι εθελοντές για το τέλος κράτησαν το καλύτερο : ζωντανή λατινοαμερικάνικη μουσική πανδαισία με τραγούδια   των Los Del Sur : Alejandro Díaz (Chile), Martha Moreleón (México), Pedro Fabián (Perú), Herman Mayr (Argentina). Εν τω μεταξύ η ψησταριά δούλευε ασταμάτητα με λουκάνικα, σουβλάκια και μπριζόλες ενώ πίτες και άλλα καλούδια με μπόλικο κόκκινο κρασί και τσίπουρο που έδιναν οι παραγωγοί, συμπλήρωναν ένα σκηνικό χαράς και διασκέδασης. Αυτή η διανομή θα μας μείνει αξέχαστη!
Στο σημείο αυτό ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην προσφορά των δεκάδων εθελοντών που έκαναν και πάλι απίστευτη δουλειά επιτυγχάνοντας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μια άψογη διοργάνωση. Όμως το έργο τους δεν ολοκληρώθηκε εδώ. Αύριο θα συγκεντρωθούν για να φροντίσουν ώστε το καλάθι της αλληλεγγύης να φτάσει σε αυτούς που χρειάζονται τη βοήθειά μας.
Το Χαλάνδρι απέδειξε ότι είναι ενωμένο και αλληλέγγυο. Συνεχίζουμε. Μείνετε συντονισμένοι και για την επόμενη διανομή του Απριλίου.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Υ.Γ. Όσοι θέλετε να βοηθήσετε εθελοντικά ή απλώς να ενημερώνεστε εγκαίρως για να κάνετε τις παραγγελίες σας στις επόμενες διανομές, επικοινωνήστε με τους εθελοντές στο mazinatafame@yahoo.gr

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την διανομή και όσα σ'αυτήν έγιναν.Ο κόσμος έχει γεμίσει το προαύλιο του 7-10 Δημοτικού Σχολείου


Προσπαθώντας να επιβεβαιώσει την παραγγελία της

Η Γραμματεία της 11ης Διανομής, πάντα εξυπηρετική και ευγενής.
Ο πάγκος με τα τυροκομικά έχει πάρει φωτιά...
Ο γνωστός εθελοντής και υποψήφιος Δήμαρχος Σίμος Ρούσσος. 
Στο βάθος γνωστός παραγωγός τηλεοπτικού υλικού επί τω έργω...

Η 11η Διανομή σε πλήρη εξέλιξη
Ο αεικίνητος γνωστός εθελοντής και "ψυχή" του 
Μαζί να τα Φάμε επιθεωρεί την διαδικασία