Απολογισμός 5ης Διανομής Τροφίμων

Ολοκληρώθηκε και η 5η διανομή τροφίμων από το "Μαζί ...  να τα φάμε".

Περισσότερες από 1000 οικογένειες είχαν την δυνατότητα να προμηθευτούν σχεδόν 20 τόνους φθηνών και ποιοτικών τροφίμων σε μια ακόμη επιτυχημένη διανομή στον χώρο του 4ου δημοτικού σχολείου στο Κάτω Χαλάνδρι.

Συγκινητική ήταν και η ανταπόκριση για το καλάθι αλληλεγγύης που γέμισε και θα δώσει  μια μικρή ανάσα σε πολλές οικογένειες συμπολιτών μας τις επόμενες μέρες. Τα φάρμακα θα διατεθούν στους Γιατρούς του Κόσμου και στο Κοινωνικό Φαρμακείο- Ιατρείο Πατησίων.

Όπως είχαμε γράψει και στην πρώτη μας διακήρυξη πιστεύουμε  ότι αυτή η πρωτοβουλία πρέπει να ανήκει σε όλους όσους θέλουν να συμβάλουν με την ενεργό συμμετοχή τους, ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις.
Σκοπός μας είναι να την επεκτείνουμε και σε άλλες δράσεις αλληλεγγύης και υποστήριξης του θεμελιώδους δικαιώματος μας να ζούμε με αξιοπρέπεια ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων και της εξαθλίωσης.

Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν με την δράση, τις ιδέες και την ενεργό συμμετοχή τους στην προετοιμασία και την διεκπεραίωση της διανομής.

Ακόμη ευχαριστούμε τους Συλλόγους και την Ενωση Γονέων για την συνεργασία και τις Διευθύνσεις των σχολείων, τις Σχολικές Επιτροπές, την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και τον Δήμαρχο Χαλανδρίου για την έγκαιρη και απρόσκοπτη ανταπόκριση στο αίτημα να γίνει και αυτή η διανομή μέσα στον χώρο του σχολείου.

"ΜΑΖΙ... ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ"