ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 8η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

Με εντυπωσιακή συμμετοχή κατοίκων και παραγωγών ολοκληρώθηκε και η 8η διανομή του "Μαζί να τα φάμε", στο σχολικό συγκρότημα στην Μαρμαριώτισσα. 
Από 17 παραγωγούς διακινήθηκαν 85 είδη από 32 τόνους τροφίμων και άλλων προϊόντων σε πάνω από 2000 πολίτες. Τελείως ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μοιράστηκαν 5 τόνοι αλεύρι,2 τόνοι ζυμαρικών,2,5 τόνοι λάδι, 6 τόνοι πατάτες,2 τόνοι ρύζι ,2,2 τόνοι όσπρια, 1 τόνος μέλι,400 καρτέλες αυγά.

Η προσφορά αλληλεγγύης από τους παραγωγούς ξεπέρασε τα 500 κιλά ενώ πάνω από 200 κιλά ήταν ο απολογισμός τη συγκινητικής συνεισφοράς των συμπολιτών μας. Αυτά θα μοιραστούν τις επόμενες ημέρες σε πάνω από 40 οικογένειες της πόλης μας που έχουν ανάγκη. 
Μια διαφορετική νότα στην διανομή αποτέλεσε η παιδική θεατρική παράσταση από την ομάδα Τσόκαρα που παρουσίασε  βραβευμένο θεατρικό έργο του Χαλανδραίου συγγραφέα  Σέργιου Γκάκα. 
Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης "Μαζί να τα Φάμε" παίρνοντας δύναμη από την πρωτοφανή ανταπόκριση συνεχίζει τις προσπάθειες για την δημιουργία ενός μεγάλου δικτύου αλληλεγγύης στο Χαλάνδρι. 
Η συμμετοχή όλο και περισσότερων κατοίκων της πόλης μας είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία. Στις ανοιχτές συνελεύσεις, στην οργάνωση  και τις διανομές καλωσορίζουμε κάθε συμπολίτη μας που αισθάνεται την ανάγκη εθελοντικής συνεισφοράς για να αντιμετωπίσουμε μαζί την κρίση, τα μνημόνια και την καταστροφή που συντελείται στις ζωές μας.

Κανένας μόνος του στην κρίση. 
Αντίσταση, αλληλεγγύη αξιοπρέπεια.


                                     Δείτε μερικές φωτογραφίες από την 8η διανομή.


                         Από την παιδική θεατρική παράσταση της ομάδας Τσόκαρα